^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Takmičenja

Ekipa naše škole prvak okruga u atletici

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U petak 18. oktobra na atletskom terenu stadiona na Kraljevici održano je Okružno takmičenje u atletici. 

Ekipa naše škole u sastavu: Đorđe Janković (S11), Zoran Nikolić (E13), Lazar Gligorijević (E13), Mateja Ilić (E24), Lazar Živković (E22), Lazar Ucanović (S21), Andrija Đikanović (S21), Lazar Vidanović (S21), Milan Veselinović (E31), Dušan Veljković (E42), Petar Strainović (S41) i Andrija Antunović (S41) pod voćstvom nastavnika fizičkog vaspitanja Saše Jankovića osvojila je prvo mesto i plasman na međuokružni nivo takmičenja.

Našim momcima čestitamo na postignutom rezultatu i želimo puno uspeha u Kruševcu na sledećem nivou takmičenja.

 

Stonoteniseri - vicešampioni u okrugu

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Naši stonoteniseri Matija Panić i Veljko Đerić su danas /utorak, 15. oktobar/ na Okružnom takmičenju osvojili drugo mesto u ekipnom plasmanu i četvrto u pojedinačnom plasmanu. Trener - nastavnik mentor je bio Vuk Petrović, nastavnik fizičkog vaspitanja. Takmičenje je održano u sportskoj hali na Kraljevici.

Čestitamo učenicima na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.

 

Uspešan nastup naših stonotenisera na gradskom takmičenju

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U petak, 11. oktobra 2024. godine naša škola je bila domaćin grdskog takmičenja učenika i učnica srednjih škola u stonom tenisu. ove godine naši učenici osvojili su prvo mesto i u pojedinačnom i u ekipnom plasmanu dok su učenice osvojile drugo mesto i pojedinačno i ekipno.

Čestitamo Mariji Nikolić (E23), Katarini Jotović (E13), Veljku Đeriću (E42) i Matiji Paniću (E31) i njihovom treneru Vuku Petroviću, nastavniku fizičkog vaspitanja, na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.

 

 

 

Okružno takmičenje u plivanju - prvo mesto za Marka Miloševića

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Na Knjaževačkom bazenu "Banjica" u sredu 18. septembra održano je okružno takmičenje u plivanju. Marko Milošević, učenik prvog razreda obrazovnog profila vozač motornih vozila, zauzeo je prvo mesto i ostavrio plasman na republički nivo takmičenja.

Čestitamo Marku i njegovom mentoru Saši Jankoviću, nastavniku fizičkog vaspitanja, na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.