^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Takmičenja

Džudo - bronzana medalja za Ines Kos

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Zadnjeg dana Olimpijskih sportskih igara učenika Srbije u kome su nastupili naši učenici doneo je još jednu medalju za našu školu. Ines Kos, učenica četvrtog razreda obrazovnog profila tehničar drumskog saobraćaja, osvojila je treće mesto i donela bronzu našoj školi.

Čestitamo Ines na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.

 

Srebrni Veljko Vasiljević

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Utorak, 28. maj, na Olimpijskim sportskim igrama učenika Srbije bio je dan rezervisan za atletičare. U trci na 1.000 metara naš Veljko Vasiljević, učenik četvrtog razreda obrazovnog profila elektrotehničar računara, osvojio je srebrnu medalju.

Čestitke Veljku i njegovom nastavniku-mentoru Saši Jankoviću na postignutom rezultatu i predstavljanju škole.

 

 

Rukometaši osvojili peto mesto na 12. olimpijskim sportskim igrama učenika Republike Srbije

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Na 12. olimpijskim sportskim igrama učenika Republike Srbije, koje se održavaju od 24. - 30. maja u Novom Sadu, prvi su nastupili u subotu i nedelju (25. i 26. maja) naši rukometaši. Verovali smo da sreća prati hrabre i potajno se nadali da će naši rukometaši uz povoljan žreb moći da se domognu i nekog od odličja ali na kraju i ovo peto mesto, koje su naši rukometaši osvojili, je uspeh sa kojim se možemo ponositi.

Momci svaka čast, čestitke na borbenosti i predstavljanju škole.

 

Drugo mesto na državnom takmičenju iz informatike za Uroša Smadulovića

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Na Državnom takmičenju talentovanih učenika srednjih škola u naučnoj disciplini informatika koje je održano u nedelju 26. maja 2024. godine u Čačku, Uroš Smadulović, učenik  drugog razreda obrazovnog profila elektrotehničar informacionih tehnologija,  osvojio je drugo mesto.

Čestitke Urošu na postignutom rezultatu, zahvaljujemo se i učeniku  Luki Bogosavljeviću na učešću i predstavljanju škole.

Mentor učenicima bio je  Dejan Nikolić, nastavnik elektrogrupe predmeta.