^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vesti

Grad Zaječar nagradio najbolje učenike osnovnih i srednjih škola

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U četvrtak 4. jula u velikoj sali Gradske uprave dodeljene su diplome i knjige nosiocima Vukove diplome i učenicima zaječarskih osnovnih i srednjih škola koji su tokom školske godine ostvarili uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

U ime gradonačelnika Grada Zaječara diplome i nagrade su uručili  zamenik gradonačelnika Zaječara Vladimir Videnović i pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Milan Stanković.

Među nagrađenim učenicima bili su i učenici naše škole: Lazar Lapadatović i Janko Tasić, nosioci Vukove diplome i Uroš Smadulović, Stefan Živković, Veljko Vasiljević i Ines Kos osvajači jednog od prva tri mesta na republičkim takmičenjima.

 

UPIS UČENIKA U I RAZRED

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Poštovani roditelji i dragi učenici, budući đaci Tehničke škole,

Upis učenika u I razred srednje škole obaviće se u utorak i u sredu (2. i 3. jula). Raspored učenika dostupan je u osnovnim školama, spisak raspoređenih učenika /šifra učenika, bez imena i prezimena/ po obrazovnim profilima možete videti i na portalu mojasrednjaskola.gov.rs /elektrotehničar računara - spisak, elektrotehničar za elektroniku na vozilima  - spisak, tehničar mehatronike - spisak, tehničar informacionih tehnologija - spisak, tehničar drumskog saobraćaja - spisak, vozač motornih vozila - spisak/.

Da bi što efikasnije obavili upis učenika dajemo sledeće preporuke:

1. Ukoliko ste u mogućnosti iskoristite uslugu elektronskog upisa i upis izvršite preko portala mojasrednjaskola.gov.rs
/NAPOMENA: Ukoliko prilikom obavljanja lekarskog pregleda isti nije unet u sistem eUpisa MORATE dostaviti upisnoj komisiji lekarsko uverenje učenika. Lekarsko uverenje se može dostaviti slanjem skeniranog obrasca ili lično u školi. Prilikom popunjavanja elektronske prijave molimo Vas da OBAVEZNO upišete broj telefona i email adresu/

2. Ukoliko upis obavljate u školi molimo Vas da obratite pažnju na sledeće:

Upis se obavlja u prizemlju škole bez ulaska u školsku zgradu, prozori tri učionica u prizemlju (levo od ulaznih vrata) biće prijemni šalteri za dokumentaciju i biće vidino obeleženi.

Da bi smanjili gužvu u školskom dvorištu preporučujemo sledeće vreme dolaska u školu (po obrazovnim profilima)
od 8 do 11 časova
- elektrotehničar računara,
- elektrotehničar za elektroniku na vozilima,
- tehničar drumskog saobraćaja
od 11 do 13 časova
- tehničar informacionih tehnologija
- tehničar mehatronike
- vozač motornih vozila

Upisne komisije dežuraju od 8 do 15 časova u utorak i u sredu (2. i 3. jula) i roditelji će moći i mimo preporučenih termina da izvrše upis.

Potrebna dokumentacija za upis:
- prijava za upis /dobijate od upisne komisije/

Upisnoj komisiji OBAVEZNO dostaviljate:
- lekarsko uverenje


- izvod iz Matične knjige rođenih, škola pribavlja po službenoj dužnosti kroz sistem eUpisa, kao i potrebnu dokumentaciju o postignuću učenika /svedočanstva, uverenje o obavljenom ZI i diplomu o završenom osnovnom obrazovanju i vaspitanju/

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na telefon 019/422-876 i 019/31 000 50 i elektronskom poštom na adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sve informacije u vezi škole i upisa se mogu videti na školskom sajtu na adresi tsz.edu.rs

Hvala na razumevanju i dobro došli u Tehničku školu.

Primer popunjene prijave za upis po obrazovnim profilima:

elektrotehničar računar, elektrotehničar za elektroniku na vozilima, tehničar mehatronike, tehničar informacionih tehnologija, tehničar drumskog saobraćaja i vozač motornih vozila.

Izlet učenika koji pohađaju versku nastavu

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U subotu 8. juna učenici Tehničke i Ekonomsko- trgovinske škole u Zaječaru, sa svojom nastavnicom verske nastave Jelenom Petrović, posetili su manastir Koporin i poklonili se moštima sv. Despota Stefana Lazarevića. Takođe, obišli su u Beogradu crkvu Sveta Petke i crkvu Ružicu na Kalemegdanu, kao i beogradski zoo vrt i TC "Galeriju".