^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Evropsko iskustvo - ERASMUS+ mobilnost

Dodela Europass sertifikati učesnicima mobilnosti

         

 

Nakon svečane dodele diploma maturantima, koja je održana 16.6.2020. godine, oupriličena je svečana dodela Europass sertifikata učenicima koji su bili učesnici mobilnosti u portugaliji.

Na početku dodele sertifikata prisutnim učenicima, roditeljima i zaposlenim škole obratio se Dragan Manojlović i ukratko ih obavestio o projektu „Evropsko iskustvo“, stručnoj praksi naših učenika i benefitima koje oni imaju i imaće od toga. Zatim su podeljeni Europass sertifikati svim učesnicima mobilnosti koje zbog vanrednog stanja, izazvanog Covid 19 virusom, nije bilo prilike da se ranije podele.

Izveštaj sa mobilnosti u Portugaliji na sednici NV

         

 

12.6.2020. u 09:00, održana je sednica Nastavničkog veća. Prva posle završetka vanrednog stanja, proglašenog povodom pandemije virusa Covid 19. Veću je prisustvovalo 69 nastavnika, sekretar i direktor škole.

Kao sedma tačka dnevnog reda, bio je Izveštaj sa mobilnosti u Portugalu. Na početku je Dragan Manojlović uručio direktoru plaketu koju je škola dobila od partnerske organizacije Braga mob. Vladislav Jelenković, Dragan Manojlović, Jasmina Lilić i Damir Dobrilović, izvestili su veće o Erazmus+  KA102 projektu „Evropsko iskustvo“  i mobilnosti koja je održana u februaru u vreme zimskog raspusta – stručna praksa učenika u Bragi u Portugalu.